Запечені млинці

Складові:

тісто:

  • Молоко – 0,5 л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 200 гр.
  • Дрібка солі
  • Рослинна олія для смаження

начинка:

  • Сир – 400 гр.
  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Ізюм – 50 гр.
  • ванілін
  • Цукрова пудра – 3 ст.л.

Суміш для запікання:

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 025 мл.

приготування:
У мисці змішати молоко, яйця, сіль і збити віночком. Постійно помішуючи, поступово додати борошно.
Випікаємо середньої товщини млинці. Ковшем виливаємо тісто на підігріту і змащену маслом сковороду. Нахиляємо і симетрично розподіляємо тісто по всій поверхні дна. Випікаємо з двох сторін до золотистого кольору.
Випікаємо млинці і охолоджуємо.
Готуємо начинку:
Змішуємо сир з яєчними жовтками, ваніліном, цукром, родзинками і сметаною. Добре перемішуємо. Начинка готова.
На млинці викладаємо 1-2 ст.л. ложки начинки і звертаємо в трикутну форму.
Розміщуємо млинці з начинкою на змащеному маслом деко, поливаємо зверху збитою сумішшю з яєць і молока.
Відправляємо в духовку запікатися при температурі 180 градусів на 10-15 хвилин до утворення хрусткої скоринки.

Смачного!!!