Суп з фаршем і ковбасою

Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 8-10

Складові:

  • Яловичий фарш – 700 гр.
  • Копчена ковбаса – 250 гр.
  • Оливкова олія – ??2 столові ложки
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Стебло селери – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Солоні помідори – 5 шт.
  • Квасоля – 500 гр.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Стручкова квасоля – 2 жмені
  • Кабачок -? шт.
  • Короткі макаронні вироби – 1 чашка
  • Сир пармезан – 70 гр.
  • Червоне сухе вино – 250 мл.
  • Шпинат – 1 жменя
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Спеції (орегано, базилік, перець) за смаком
  • Сіль – 2 чайні ложки

приготування:

1. У велику каструлю наливаємо води і ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння.

2. Ріпчасту цибулю і часник дрібно шаткуємо. Морква, селера нарізаємо на кубики. Додаємо овочі в киплячу воду і варимо протягом 5 хвилин.

3. Додаємо до овочів масло, фарш і нарізану ковбасу, варимо протягом 5 хвилин.

4. Квасоля промиваємо. З солоних помідорів видаляємо шкірку і нарізаємо. Капусту тонко шаткуємо, кабачок нарізаємо на невеликі шматочки, зелену квасолю розрізаємо навпіл. Всі викладаємо в каструлю. Додаємо сіль, спеції.

5. Накриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні протягом 30 хвилин, якщо бульйон в супі википає, додаємо трохи води.

6. Додаємо нарізаний шпинат, червоне вино, макарони і кип’ятимо ще 8-10 хвилин, до готовності макаронів.

Розливаємо суп по тарілках, посипаємо натертим сиром і подаємо.

Смачного!!!