Судак-Бургер

Інгредієнти на 2 порції:

Котлета з судака:

  • Філе судака -200 гр.
  • Вершки 35% -? склянки
  • Борошно -? склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Спеції (перець, пряні трави)
  • Панірувальні сухарі
  • Оливкова олія для смаження

Бургер і гарнір:

  • Салатний лист – 2 шт.
  • Булочки для гамбургерів – 2 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • М’який сир «Чеддер» – 2 скибочки
  • Солодкий фіолетовий лук – 20 гр.

приготування:
1. Філе судака рубаємо, змішуємо з вершками, спеціями, борошном і яйцем, формуючи котлети.
2. Обвалюємо котлети в сухарях і обсмажуємо на оливковій олії до необхідного ступеня прожарювання.
3. Булки для гамбургерів розрізаємо навпіл і накладаємо начинку: салат, котлету, сир, колечко помідора, цибулю.
4. Відправляємо в духовку запікатися при 200 градусах, поки сир не розплавиться.
Смачного!!!