Смажені ковбаски з овочами

Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 4

Складові:

  • Охолоджені ковбаски – 8 шт.
  • Квашена капуста – 600 гр.
  • Картопля – 800 гр.
  • Рослинна олія – ??2 столові ложки
  • Бульйон курячий – 300 мл.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Кмин – 1 чайна ложка
  • Сіль, перець чорний мелений за смаком

приготування:

1. У каструлю викладаємо квашену капусту, заливаємо бульйоном. Додаємо лавровий лист, кмин, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні близько 20 хвилин. Потім капусту відкидаємо на друшляк.

2. Поки вариться квашена капуста, картопля очищаємо, розрізаємо навпіл або на чотири частини і відварюємо в підсоленій воді до готовності.

3. Поки варяться капуста і картопля, в сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо ковбаски, перевертаючи на різні боки, протягом 10-15 хвилин до коричневої скоринки.

На тарілки викладаємо гарячу квашену капусту, картоплю, ковбаски, приправляємо свіжомеленим перцем і подаємо.

Смачного!!!