Смажена брюссельська капуста

У брюссельській капусті міститься дуже багато корисних речовин. Приготуємо смачний і корисний гарнір.

Складові:

  • Брюссельська капуста – 500 гр.
  • Рослинна олія – ??3 ст.л.
  • Сіль, чорний мелений перець

приготування:

1. Капусту промиваємо, відрізаємо «кочанчики» від стебла і розрізаємо навпіл.

2. У миску викладаємо «кочанчики», солимо, перчимо і додаємо масло. Добре перемішуємо.

3. Деко для запікання вистилає фольгою, викладаємо капусту і відправляємо запікатися в духовку при 250 градусах близько 20 хвилин. Коли зготується одна сторона, виймаємо деко і перевертаємо «кочанчики» на іншу сторону. Капуста повинна зготується з усіх боків.
Смачного!!!