Шоколадний десерт з горіхами

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4-6

Складові:

  • Цукрова пудра – 4 склянки
  • Какао порошок -? склянки
  • Молоко з високим вмістом жиру -? склянки
  • Вершкове масло – 125 гр.
  • Ванільний екстракт – 2 чайні ложки
  • Смажений арахіс – 1 жменя

приготування:

1. Висипаємо цукор і какао в миску, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі.

2. До цукру і какао додаємо молоко і вершкове масло шматком.

3. Не перемішуємо і відправляємо в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини, поки масло не розтане повністю.

4. У миску додаємо ванільний екстракт і перемішуємо. Потім міксером на самій великій швидкості перемішуємо суміш до стану гладкою кремовою маси.

5. Додаємо горіхи в суміш і ретельно перемішуємо.

6. Невелику прямокутну форму змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в неї шоколадну суміш і ставимо в морозилку на 10 хвилин.

Потім виймаємо шоколадний десерт з форми, нарізаємо на кубики і подаємо.

Смачного!!!