Салат з печінкою і морквою

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4-5

Складові:

  • Яловича печінка – 500 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Лук – 2 шт.
  • Консервований горошок -? банки
  • Майонез – 150 гр.
  • Рослинна олія – ??3 столові ложки
  • Сіль, перець чорний мелений за смаком

приготування:

1. Лук очищаємо, розрізаємо навпіл і нарізаємо вздовж соломкою. Морква очищаємо і натираємо на крупній тертці.

2. У сковороду додаємо 2 столові ложки олії, ставимо на середній вогонь і викладаємо підготовлену цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.

3. До цибулі додаємо моркву і смажимо до м’якості. Викладаємо цибулю з морквою в миску.

4. Яловичу печінку ретельно промиваємо, видаляємо плівку і мембрани. Нарізаємо на невеликі шматочки.

5. У сковороду, де смажили цибулю з морквою, додаємо ще 1 столову ложку масла і викладаємо шматочки печінки. Солимо, перчимо і смажимо протягом 10-12 хвилин. Викладаємо на тарілку, охолоджуємо.

6. У велику миску викладаємо остиглі цибулю з морквою, шматочки печінки, горошок, майонез і все перемішуємо. Салат з печінкою і морквою готовий. Можна подавати відразу.

Смачного!!!