Салат з червонокачанної капусти

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Складові:

  • Червонокачанна капуста -? качана
  • Яблуко – 1 шт.
  • Зелена цибуля – 5 листочків
  • Насіння граната – 2 ст.л.

Для соусу:

  • Йогурт – 100 гр.
  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – ??1 ч.л.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Сіль -? ч.л.
  • Тертий імбир -? ч.л.

приготування:

1. Капусту нарізаємо на тонку соломку, яблуко на невеликі шматочки. Лука нарізаємо дрібно, трохи залишаємо для прикраси. Все перемішуємо в мисці.

2. Соус: змішуємо в невеликій мисці йогурт, сік лимона, оливкова олія, мед, тертий імбир, сіль і 2 ст.л. води. Соус готовий.

3. Розкладаємо салат в окремі тарілки, зверху розкладаємо насіння граната і залишився лук. Поливаємо соусом перед подачею на стіл.

Смачного!!!