Риба в листковому тісті

Складові:

  • Листкове тісто – 1 пачка
  • Філе риби (лосось) – 400 гр.
  • Варений рис – 1 стакан
  • Гриби (шампіньйони) – 150 гр.
  • Перець червоний -? шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • сіль
  • перець

приготування:

1. Філе риби натираємо сіллю і перцем.

2. Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.

3. Гриби нарізаємо скибочками і обсмажуємо з цибулею на вершковому маслі.
Додаємо дрібно нарізаний кубиками перець, рис, сіль, перець. Все добре перемішуємо.
Сир нарізаємо на скибочки.

4. Листкове тісто попередньо розморожуємо, трохи розгортаємо і відправляємо на лист для запікання, який вистилає папером для запікання. На одну половину тіста викладаємо філе риби, на неї зверху розподіляємо половину сиру, потім начинку з грибів, рису, перцю і залишок сиру.

5. Накриваємо рибу з начинкою другою половиною тіста і закріплюємо з боків. Змащуємо тісто зверху збитим яйцем і відправляємо запікатися в духовку при 200 градусах 30 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Смачного!!!