Короп в сухарях

Складові:

  • Короп (філе) – 4 шматочка
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Панірувальні сухарі – 200 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль, перець мелений за смаком

приготування:

1. Рибу чистимо, видаляємо кістки і ріжемо на 4 шматочки. Філе солимо, перчимо і залишаємо маринуватися на 1 годину.

2. У сковороду наливаємо велика кількість рослинного масла і нагріваємо.

3. Яйця розбиваємо в миску, солимо і збиваємо.

4. В окремих глибоких тарілках готуємо борошно і панірувальні сухарі.

5. Приступаємо до смаження риби: шматок філе відправляємо спочатку з тарілку з борошном, обвалюють, потім в яєчну суміш і потім в панірувальні сухарі. Відправляємо філе в розігріту олію, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох сторін на середньому вогні.

Викладаємо на тарілку, додаємо гарнір і прикрашаємо.

Смачного!!!