Хрустка свиняча грудинка

Час приготування: 1 година 10 хвилин
Кількість порцій: 6-8

Складові:

  • Свиняча грудинка – 2 кг.
  • Мелений чорний перець – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Оцет 9% – 1 чайна ложка
  • Спеції для свинини – 1 чайна ложка
  • Паприка -? чайної ложки

приготування:

Розігріваємо духовку до 220 градусів.

1. Свинячу грудинку розрізаємо на довгі шматки і робимо неглибокі надрізи поперек.

2. Змішуємо в невеликій мисці сіль, перець, спеції, паприку і натираємо цією сумішшю шматки свинини.

3. Викладаємо приправлені шматки на деко, скроплюємо оцтом і відправляємо запікатися в духовку протягом 30 хвилин, поки не з’явиться коричнева і хрустка скоринка. Потім зменшуємо градуси до 175 і запікаємо ще протягом 30 хвилин.
Виймаємо з духовки, трохи остудити. Нарізаємо на невеликі шматочки і подаємо.

Смачного!!!