Яйця на тості

Складові:

  • Кількість порцій: 2
  • Яйця – 4 шт.
  • Бекон – 50 гр.
  • Хліб – 2 скибочки
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Молоко – 3 ст.л.
  • сіль
  • перець
  • зелень

приготування:

У миску розбиваємо яйця одне за іншим і вливаємо молоко. Все перемішуємо виделкою, солимо і перчимо.
Бекон нарізаємо на маленькі шматочки.
У сковороді розплавляємо масло, додаємо бекон і обсмажуємо. Виливаємо суміш з яєць і молока. Чи не пережарюють, суміш не повинна бути занадто сухий.
Підсмажуємо хліб в тостері.
На тарілку викладаємо хліб і зверху розподіляємо приготовлену суміш, посипаємо нарізаною зеленню.

Смачного!!!