Гречка по-боярської

Складові:

  • Гречка – 1 стакан
  • Фарш – 500 г.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Зелена цибуля – пучок

приготування:

1. Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з фаршем. Солимо, перчимо, додаємо яйце і все перемішуємо. Формуємо котлети, спочатку з одного боку обсмажуємо котлети, потім перевертаємо і насипаємо промиту крупу і так заливаємо кип’яченою водою, щоб вона приховувала гречку на 2-3 пальця.

2. Солимо і тушкуємо під кришкою до готовності.

3. Перед закінченням, до перемішування, додаємо улюблені (за смаком) приправи.

4. Готову страву посипаємо зеленим цибулею.

Смачного!!!