Бутерброди з фаршем та сиром

Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2

Складові:

М’ясний фарш – 300 гр.
Ріпчасту цибулю – 1 шт. (середнього розміру)
Сир твердих сортів – 100 гр.
Хліб – 5 скибочок
Вершкове масло – 1 ст.л.
Сіль, перець чорний мелений

приготування:

Найкраще використовувати змішаний фарш з яловичини і свинини.
1. Розігріваємо сковороду з маслом, викладаємо фарш, обсмажуємо на сильному вогні, поки не випарується рідина. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Приправляємо сіллю, перцем і обсмажуємо до готовності.

2. Сир натираємо на крупній тертці.

3. Скибочки хліба викладаємо на лист для запікання, на хліб рівномірно розподіляємо смажений фарш, зверху тертий сир.

4. Запікаємо бутерброди в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах близько 10-15 хвилин.
Бутерброди подаємо гарячими.

Смачного!!!