Бутерброд з сиром і яйцем

Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2

Складові:

  • Сир твердих сортів – 150 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Вершкове масло – 1 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Хліб чорний – 4 скибочки

приготування:

1. Приготуємо сирну суміш: в мисці збиваємо яйце і сметану. сир натираємо на крупній тертці і додаємо до сметани і яйця. Все добре перемішуємо.

2. вершковим маслом змащуємо хліб і рівномірно на кожен шматок розподіляємо суміш з яйця, сметани і сиру.

3. Запікаємо бутерброди в попередньо розігрітій духовці при 180 градусів до золотистої скоринки. Подаємо гарячими або холодними.

Замість чорного хліба можна використовувати білий.

Смачного!!!